Review LG Optimus 3D - trei dimensiuni Într-un pachet atractiv, dar cu unele neajunsuri (Video)

4.546 ori
<b>Review LG Optimus 3D - trei dimensiuni Într-un pachet atractiv, dar cu unele neajunsuri (Video)</b>LG Optimus 3D este primul telefon 3D disponibil la nivel internațional. Dacă în Japonia existau deja de ani buni astfel de terminale, acest nou model LG este primul care aduce pe piața internațională tehnologia 3D stereoscopică. Telefonul l-ați...

LG Optimus 3D este primul telefon 3D disponibil la nivel internațional. Dacă în Japonia existau deja de ani buni astfel de terminale, acest nou model LG este primul care aduce pe piața internațională tehnologia 3D stereoscopică. Telefonul l-ați putut vedea în acest preview de la Orange Concept Store, iar acum a venit și momentul recenziei complete.

Avem de-a face cu un terminal destul de gros, la 11.9 mm, deci deloc prietenos pentru jeanșii skinny sau pentru poșetele mai light. în plus, terminalul rivalizează cu Xperia Play la greutate, cântărind 168 de grame, sacrificiul făcut pentru a include tehnologia de top pe acest smartphone. Noul model Optimus rulează Android 2.2 cu o interfață 3D personalizata de LG, după cum se poate vedea și în recenzia video.

LG Optimus 3D este o cunostiinta mai veche de-a noastră, deoarece v-am prezentat terminalul în acțiune încă din februarie, când ne aflam la Mobile World Congress 2011, în Barcelona. Avem de-a face cu un smartphone dual core cu procesor de 1 GHz, plus 512 MB RAM și 8 GB memorie internă. La capitolul conectivitate beneficiem de WiFi, 3G, DLNA, GPS.

în ce privește secțiunea 3D, aceasta primește o zonă specială în meniurile telefonului, care include o aplicație YouTube 3D, cea pentru jocuri și aplicații 3D, o galerie 3D, camera 3D și o zonă de detalii despre capacitatea tridimensională a telefonului. Din start trebuie să aflați două lucruri: ecranul 3D de 4.3 inchi al handsetului nu necesită ochelari speciali, iar grafica tridimensională vă poate obosi ochii după câte zeci de minute de utilizare.

Review LG Optimus 3D

Ecranul suporta o rezoluție de 480 x 800 pixeli și toată această concentrație de tehnologie de vârf, cu camera duala de 5 megapixeli, captura 3D, ecran 3D și procesor dual core secătuiește bateria, care va oferi doar 4 ore de convorbiri (pe hârtie). Practic, la 20 de minute de utilizare intensă (filmare 3D, jocuri, playback video, WiFi pornit), puteți pierde chiar și 1/3 din viața bateriei.

Trecând la aspectul 3D, grafica tridimensională se vede excelent pe ecran și mai ales conținuturile realizate cu telefonul. Găsiți aici o galerie foto realizată cu terminalul în Grădina Botanică și o mostră imediat mai jos.

Galerie foto realizata cu LG Optimus 3D

Nici la capitolul captura video nu sta deloc rău acest smartphone, realizând captura 2D la 1080p și 30 fps și 3D la 720p și 30 fps. Iată o mostră:

Acest device dispune de un buton 3D, care permite accesul rapid din meniul principal în cel special 3D și care face trecerea de la grafica 2D la 3D. Această opțiune apare și pe ecran sub forma unui buton virtual, pe care îl vedeți pe ecran atunci când vizualizați un clip video. Vizualizarea tridimensională are și un alt aspect personalizabil: "adâncimea" imaginii, ce poate fi modificată la vizionarea video sau în jocuri folosind un buton virtual.

Daca va amintiti avem si un intreg clip video Mobilissimo.ro filmat cu LG Optimus 3D, acest unboxing al tabletei ASUS Eee Pad Transformer:

Ca telefon, LG Optimus 3D se comporta bine, semnalul telefonic este OK, iar browserul arata chiar bine, cu taburile sale de mari dimensiuni. YouTube 3D se vede excelent, iar socializarea se realizează atât prin aplicațiile Facebook și Twitter, cât și prin widgetul special Social+ oferit de LG, care concentrează funcțiile de socializare.

Prețul la liber al acestui telefon 3D, primul din România este de 2599 lei la liber la evoMAG.ro și urmează în curând și o lansare prin Orange România, la un preț necunoscut încă. Pe final trebuie să vă spun că dacă doriți să "gustați" din inovația tehnologică de ultimă oră, LG Optimus 3D este soluția ideală, cu sacrificiul bateriei, grosimii telefonului și al lipsei de confort a ochilor. Ce primiți în schimb? Grafică 3D de calitate, posibilitatea de a imortaliza vacanța în 3D și jocuri 3D foarte arătoase!

Review LG Optimus 3D:

Puteți cumpăra LG Optimus 3D la prețul de 2.599 lei de la evoMAG.ro.

LG Optimus 3D P920
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×