Primul telefon 3D din România Într-un preview Mobilissimo: LG Optimus 3D la Orange Concept Store (Video)

Autor:  | Publicat în:  Orange 3.786 ori
<b>Primul telefon 3D din România Într-un preview Mobilissimo: LG Optimus 3D la Orange Concept Store (Video)</b>Prin bunăvoința celor de la Orange am avut astăzi ocazia să testez telefonul LG Optimus 3D, primul cu ecran și camere tridimensionale din țara noastră. Orange va pune în vânzare terminalul la finalul lunii iulie, iar acest model este o...

Prin bunăvoința celor de la Orange am avut astăzi ocazia să testez telefonul LG Optimus 3D, primul cu ecran și camere tridimensionale din țara noastră. Orange va pune în vânzare terminalul la finalul lunii iulie, iar acest model este o cunostiinta mai veche pentru cititorii Mobilissimo.ro, care l-au văzut în acțiune încă din februarie, în cadrul Mobile World Congress 2011, unde am participat prin persoana lui Zsolt Tamassy.

Analizat in detaliu astazi la Concept Store, Optimus 3D impresionează plăcut încă de la prima atingere, deși nu este chiar cel mai ușor smartphone, la 168 de grame. Grosimea sa este totuși de apreciat, nefiind exagerată la 11.9mm. Acest prim telefon cu ecran 3D din România folosește un display stereoscopic de 4.3 inchi, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. Cu ajutorul acestuia nu veți avea nevoie de ochelari speciali 3D pentru a viziona conținuturi tridimensionale.

LG Optimus 3D este capabil și de captură 3D prin intermediul camerelor duale de 5 megapixeli aflate in partea din spate. Acestea suporta autofocus și integrează și un bliț LED. Captura video 3D se realizează la 720p și 30 fps, în vreme ce captura 2D atinge 1080p și 30 fps. Există un buton virtual care face trecerea între modul 2D și cel 3D atât la captură, cât și la vizionarea de clipuri video.

Optimus 3D - captura 3D

Experiența de gaming a fost foarte plăcută pe ecranul terminalului, având ocazia să testez atât jocul Let's Golf 2, cât și faimosul shooter NOVA, care arata excelent, rivalizând cu ușurința cu modul în care arată pe Galaxy S II. Sub carcasa noului Optimus se ascunde un procesor dual core de 1 GHz, care și-a făcut treaba excelent, permițând afișarea unei galerii 3D și a unor porțiuni din interfața de asemenea tridimensionale.

3D Games

în plus, clipurile YouTube 3D se văd excelent și apreciem mult faptul că un telefon Android 2.2 (curand actualizat la Android 2.3) este capabil de atât de multe, folosind un procesor dual core, dar și doar 512 MB RAM. Vom reveni în săptămânile următoare și cu recenzia lui Optimus 3D, de îndată ce Orange ne va oferi spre teste terminalul și vom afla și un preț pentru acesta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×