MWC 2011: LG Optimus 3D aduce tehnologia 3D pe micile ecrane; iată cum se comportă handsetul! (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 2.499 ori
<b>MWC 2011: LG Optimus 3D aduce tehnologia 3D pe micile ecrane; iată cum se comportă handsetul! (Video)</b>Am avut în sfârșit ocazia în cadrul Mobile World Congress 2011 se luăm contact cu tehnologia 3D, în varianta sa portabilă, atât prin intermediul tabletei LG Optimus Pad, cât și prin handsetul LG Optimus 3D. Acest telefon a putut fi văzut în...

Am avut în sfârșit ocazia în cadrul Mobile World Congress 2011 se luăm contact cu tehnologia 3D, în varianta sa portabilă, atât prin intermediul tabletei LG Optimus Pad, cât și prin handsetul LG Optimus 3D. Acest telefon a putut fi văzut în acțiune de către Zsolt Tamassy, care a împărtășit experienta atât cu publicul Mobilissimo, cât și cu cel al site-ului GSMDome.com.

Ne-a făcut o impresie bună din prima interfața 3D a acestui telefon, aplicată peste Android, dar trebuie să menționăm că după câteva minute de vizualizare de conținuturi 3D, te apucă o ușoară durere de cap sau o senzație de disconfort la nivelul ochilor. Sperăm să fie doar o impresie personală și nu o problemă generalizată a utilizatorilor.

Revenind la LG Optimus 3D, terminalul vine cu un display 3D de 4.3 inch, cu suport pentru o rezoluție de 480 x 800 pixeli, iar el a fost pus în evidență de către jocuri și un clip video care s-a văzut excelent. Am putut vedea în acțiune și camerele de 5MP ale handsetului, capabile de captură 3D și care pot filma la 1080p și 24 fps.

Handsetul folosește 8GB memorie internă, 512MB RAM și suportă DLNA, care va duce conținuturile 3D direct pe un televizor compatibil. Toate aceasta grafică tridimensională este pusă în mișcare de un procesor dual core de 1GHz, plus un GPU PowerVR SGX540. Sperăm ca acesta să fie doar începutul unei serii de telefoane 3D și ca evoluția terminalelor să continue!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×