Unboxing 3D! ASUS Eee Pad Transformer scos din cutie și filmat cu LG Optimus 3D (Video)

2.530 ori
<b>Unboxing 3D! ASUS Eee Pad Transformer scos din cutie și filmat cu LG Optimus 3D (Video)</b>Dacă v-ați întrebat vreodată unde sunt recenziile și unboxing-urile 3D, ei bine răspunsul se află la Mobilissimo.ro. Clipul de mai jos reprezintă prima experiență de unboxing filmată în 3D în România și din câte știu eu în lume. Tableta...

Dacă v-ați întrebat vreodată unde sunt recenziile și unboxing-urile 3D, ei bine răspunsul se află la Mobilissimo.ro. Clipul de mai jos reprezintă prima experiență de unboxing filmată în 3D în România și din câte știu eu în lume. Tableta scoasă din cutia este un Asus Eee Pad Transformer, oferită de către evoMAG.ro în teste și detaliată într-un preview de către colegul Emil aici.

Așteptați-vă la o recenzie full HD în zilele viitoare, dar nu în 3D, deoarece revenim la formatul obișnuit. Aceia dintre voi care poseda monitoare 3D pot urmări chiar acum unboxingul nostru tridimensional fără probleme. Ceilalți pot dezactiva opțiunea 3D din YouTube, pentru a urmări clipul HD ca de obicei.

ASUS Eee Pad Transformer este o tabletă Honeycomb cu ecran de 10 inchi și cu o tastatură accesoriu care transforma terminalul într-un înlocuitor perfect pentru un netbook. în cutia tabletei se află manualul său, încărcătorul, cablul USB și un adaptor, plus folia protectoare a device-ului. Zilele viitoare vom reveni cu o recenzie completă a lui LG Optimus 3D, al cărui preview îl vedeți aici, în vreme ce tableta va primi de asemenea o recenzie HD imediat după telefonul LG.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×