Huawei AM08, boxa portabilă cu design futurist și sunet la 360 grade primește un discount pe TomTop

1.012 ori
<b>Huawei AM08, boxa portabilă cu design futurist și sunet la 360 grade primește un discount pe TomTop</b>Dacă vă aflați în căutarea unei boxe portabile cu design inedit și acustică pe măsură, atunci ați nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi cei de la TomTop.com ne propun modelul numit Huawei AM08. Aceasta este o boxă portabilă

Dacă vă aflați în căutarea unei boxe portabile cu design inedit și acustică pe măsură, atunci ați nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi cei de la TomTop.com ne propun modelul numit Huawei AM08. Aceasta este o boxă portabilă a cărui design poate fi numit chiar futurist și se remarcă prin faptul că oferă sunet HD surround la 360 grade grație unui sistem magnetic ce face ca sunetul să fie mai natural și realist.

Huawei AM08

Beneficiem de conectivitate Bluetooth 4.0 și suport pentru conectarea simultană a două dispozitive, de un microfon integrat pentru funcția de apelare telefonică, dar și de tehnologie pentru anularea zgomului de fundal. Boxa dispune de un panou tactil pentru controlul volumului și schimbarea melodiilor, iar bateria de la interior promite până la 4 ore de redare continuuă.

Huawei AM08

Huawei AM08 are un singur difuzor cu putere maximă de 83dB și aflați că greutatea este de aproximativ 250 grame. Este disponibilă în diferite variante de culoare precum verde, roz, alb sau auriu și prețul este de doar 18.21 euro. Câteva reduceri extra găsiți în lista de mai jos, sau pe site-ul TomTop.com aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×