Noul smartwatch Amazfit GTS este acum disponibil pe GeekBuying și avem extra reducere pentru voi!

2.147 ori
<b>Noul smartwatch Amazfit GTS este acum disponibil pe GeekBuying și avem extra reducere pentru voi!</b>Printre cele mai noi smartwatch-uri de pe piață îl avem și pe Xiaomi Amazfit GTS, un purtabil tare arătos și deștept ce debuta pe final de lună august. Acum îl avem în sfârșit disponibil la vânzare și nu oricum, ci cu un discount extra

Printre cele mai noi smartwatch-uri de pe piață îl avem și pe Xiaomi Amazfit GTS, un purtabil tare arătos și deștept ce debuta pe final de lună august. Acum îl avem în sfârșit disponibil la vânzare și nu oricum, ci cu un discount extra pe care ni-l oferă retailerul chinez GeekBuying. Din rândurile de mai jos aflați ce ne rezervă acest ceas și care este suma de achiziție folosind codul promo special!

Xiaomi Amazfit GTS

Ei bine, acest smartwatch seamănă destul de mult cu Apple Watch, având însă avantajul unui preț mai mic de partea sa. Ne oferă un ecran color AMOLED cu diagonală de 1.65 inch și rezoluție de 443 x 348 pixeli, iar ca protecție avem aici Gorilla Glass 3. Dispune de suport A-GPS, Glonass și de un senzor optic pentru monitorizarea continuuă a pulsului.

Amazfit GTS

Pe partea de conectivitate bifăm NFC și Bluetooth 5.0, iar revenind la zona de senzori aflați că ceasul include și nelipsitul pedometru pentru monitorizarea activității sportive și a caloriilor arse. Ceasul ne aduce 100 de watch faces, baterie de 220 mAh cu autonomie de până la 2 săptămâni și certificare 5ATM pentru rezistență la apă și praf.

Folosind voucher-ul 3VRUCC7B puteți achiziționa ceasul Amazfit GTS la prețul de 139.99 dolari de pe GeekBuying.com! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×