Apple pregătește huse cu baterie externă pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max

911 ori
<b>Apple pregătește huse cu baterie externă pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max</b>Deși criticate pe de o parte de către utilizatori pentru design-ul adoptat, husele Apple cu baterie externă sunt foarte utile pentru cei aflați mereu în mișcare care nu au întotdeauna la dispoziție o priză pentru a-și încărca iPhone-ul

Deși criticate pe de o parte de către utilizatori pentru design-ul adoptat, husele Apple cu baterie externă sunt foarte utile pentru cei aflați mereu în mișcare care nu au întotdeauna la dispoziție o priză pentru a-și încărca iPhone-ul din buzunar. Un asemenea accesoriu este perfect, iar curând și noul trio iPhone 11, iPhone 11 Pro și 11 Pro Max vor beneficia de o carcasă similară după cum descoperim chiar astăzi. 

Mai sus vedeți imaginile acestor 3 huse ce au fost extrase chiar din iOS 13.2, accesorii care din punct de vedere al design-ului rămân identice modelelor anterioare, cu aceea "cocoașă" în spate pentru bateria externă. Noutatea este desigur reprezentată de către decupajul pătrat pentru camera foto.

Rămâne de văzut la ce prețuri se vor comercializa aceste accesorii și ce capacitate ni se va oferi pentru fiecare model în parte. Ca un reminder, aflați că husele Smart Battery Case pentru iPhone XS, XS Max și XR au debutat în ianuarie 2019, la câteva luni bune de la lansarea telefoanelor. Totuși, apariția timpurie de astăzi ar putea sugera o lansare mai devreme pentru accesoriile destinate noului trio de iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×