Brățara fitness Honor Band 5 este acum disponibilă la precomandă pe GeekBuying; Are certificare 5ATM

951 ori
<b>Brățara fitness Honor Band 5 este acum disponibilă la precomandă pe GeekBuying; Are certificare 5ATM</b>Cu doar câteva zile în urmă alături de smartphone-urile Honor 9x sosea și brățara fitness Honor Band 5, un purtabil cu upgrade-uri interesante la pachet în raport cu predecesorul. Deși design-ul rămâne neschimb

Cu doar câteva zile în urmă alături de smartphone-urile Honor 9x sosea și brățara fitness Honor Band 5, un purtabil cu upgrade-uri interesante la pachet în raport cu predecesorul. Deși design-ul rămâne neschimb, în materie de funcții și hardware primim multe noutăți, despre acestea vorbind anterior în articolul de lansare aici. Revenind la subiectul articolului de față, aflați că brățara este de azi disponibilă la precomandă.

Honor Band 5

O vinde GeekBuying.com și din pagina produsului descoperim că livrarea brățării fitness se va realiza în 15-30 zile. Ca dotări primim aici un ecran AMOLED color de 0.96 inch cu suport tactil, baterie cu autonomie de până la 2 săptămâni și un senzor de puls capabil de monitorizare 24 ore din 24 pentru analize complete ale schimbărilor de ritm cardiac.

Honor Band 5

Purtabilul are și un sistem de monitorizare somn și măsoară dificultatea de a adormi, durata somnului și calitatea acestuia. Mai primim monitorizare pentru nivelul de oxigen din sânge, dar și certificare 5ATM pentru rezistență la apa de până la 50 metri adâncime. Brățara se poate purta la piscină, dar și la sesiunile de înot. Măsoară desigur și numărul de pași, caloriile arse, dar și multe activități sportive. 

Folosind codul promo HONORBAND5 puteți achiziționa această brățara fitness pentru suma de 36.99 dolari de pe GeekBuying.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×