Xiaomi Mi Band 4 primește deja un discount din partea GeekBuying; Iată la ce sumă se vinde

1.265 ori
<b>Xiaomi Mi Band 4 primește deja un discount din partea GeekBuying; Iată la ce sumă se vinde</b>Deși s-a lansat doar de câteva săptămâni pe piață iată că brățara fitness Xiaomi Mi Band 4 deja primește reduceri din partea retailerului chinez GeekBuying, discount-uri ce vin sub forma unor coduri promo pe care

Deși s-a lansat doar de câteva săptămâni pe piață iată că brățara fitness Xiaomi Mi Band 4 deja primește reduceri din partea retailerului chinez GeekBuying, discount-uri ce vin sub forma unor coduri promo pe care le găsiți mai jos. Așa cum v-am informat și noi în articolul de la debut, acest nou purtabil aduce lucruri interesante la pachet sub formă de upgrade pentru generația anterioară.

Xiaomi Mi BAND 4

Printre aceste upgrade-uri se numără și trecerea de la un ecran monocrom la unul color AMOLED care pe deasupra crește și în diagonală. Se ajunge la un display de 0.95 inch protejat de sticlă curbată 2.5D și special pentru cei care au obiceiul de a-și personaliza ecranul de start, Xiaomi a integrat la bordul acestui smartband nici mai mult nici mai puțin de 77 teme watchfaces.

Purtabilul beneficiază de suport Bluetooth 5.0 și aflați că vă puteți conecta atât iPhone-ul cât și telefonul Android. Partea bună este că avem și certificare 5ATM pentru rezistență la apă, standard care apropo permite și înotul. Pe lista de dotări mai avem nelipsitul pedometru, senzorul accelerometru pe 6 axe, senzorul de puls și bateria de 135 mAh ce oferă până la 20 zile autonomie în standby.

Aveți mai jos codurile de reducere oferite de către GeekBuying și suma la care se ajunge odată cu aplicarea acestora. Numărul de utilizare a voucherelor este limitat și ar trebui să acționați rapid pentru a prinde prețul mai mic. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×