Reduceri de zeci de euro la ceasuri inteligente la Cafago.ro; Iată cum puteţi obţine ceasuri cu senzor puls, GPS, ecran OLED

1.554 ori
<b>Reduceri de zeci de euro la ceasuri inteligente la Cafago.ro; Iată cum puteţi obţine ceasuri cu senzor puls, GPS, ecran OLED </b>Cei de la Cafago.com au o nouă campanie de reduceri care taie zeci de euro din câteva ceasuri inteligente din oferta lor. E vorba despre modele Oukitel, cu dotări peste medie, incluzând şi ecrane OLED şi GPS. Mai jos avem detalii despre aceste modele..

Cei de la Cafago.com au o nouă campanie de reduceri care taie zeci de euro din câteva ceasuri inteligente din oferta lor. E vorba despre modele Oukitel, cu dotări peste medie, incluzând şi ecrane OLED şi GPS. Mai jos avem detalii despre aceste modele, dar şi coduri pentru reduceri, pentru voi.

Primul la rând este Oukitel W1, un ceas inteligent şi rezistent la apă, care vine cu senzor de puls şi fitness tracker. Are şi pedometru şi funcţie de numărare a caloriilor, plus alerte şi remindere pe bază de vibraţii. Se conectează la terminale iOS şi Android pe bază de Bluetooth şi "bate" până la 10 metri. Oukitel W1 dispune de un ecran OLED de 0.95 inch şi o baterie de 170 mAh, iar corpul său este rezistent la apă, sau mai bine zis rezistent la stropire.

Oukitel W1
Oukitel W1

De obicei acest produs costă 35 de euro la Cafago.com, dar noi avem o ofertă specială pentru voi. Cine aplica codul cupon "L2961J" până pe 20 august poate cumpăra ceasul la doar 24.07 euro.

Trecem la modelul ceva mai bine dotat, Oukitel F1, care are un look ceva mai dur şi montagnard. Are şi GPS şi funcţie de telecomandă pentru camera de smartphone. Certificarea sa pentru rezistenţa la apă şi praf este IP65, iar terminalul are o perioadă de standby de aproximativ 7 zile. Ecranul său LCD de 1.3 inch este generos ca dimensiuni, iar rezoluția e OK, la 240 x 240 pixeli. Găsim și slot microSD la bord.

Oukitel F1
Oukitel F1

Măsoară pulsul, monitorizează somnul, permite preluarea de apeluri şi are şi busola integrată, plus cronograf. Ştie să facă diferenţa între o sesiune de jogging, ciclism, înot sau mers. În general costă 61.8 euro, dar dacă aplicaţi codul cupon "L7241YC" până pe 20 august ajungeţi la suma de doar 45.49 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×