Xiaomi lansează un ceas inteligent 4G pentru cei mici, Mi Bunny Watch 3

948 ori
<b>Xiaomi lansează un ceas inteligent 4G pentru cei mici, Mi Bunny Watch 3</b>Portofoliul de produse al celor de la Xiaomi este foarte variat astfel că avem și device-uri destinate celor mici precum este cazul acestui smartwatch 4G numit Xiaomi Mi Bunny Watch 3. Încă din denumire ne dăm seama că avem de-a face cu

Xiaomi nu lasă să treacă nici măcar o singură zi fără să prezinte un gadget nou. În ultimele 24 de ore a lansat telefoanele Mi A2 şi odată cu ele a debutat şi un ceas inteligent pentru cei mici. Se numeşte Xiaomi Mi Bunny Watch 3 şi are marele avantaj că vine cu suport 4G.

Xiaomi Mi Bunny Watch 3

Acest produs pentru cei mici beneficiază de un slot nano SIM şi cântăreşte doar 51 de grame. Vine cu ecran AMOLED şi o cameră HD de 2 megapixeli. E disponibil pe albastru sau roz, fiind pentru fete sau băieţi, ca orice jucărie sau produs pentru cei mici. Integrează un ecran cu diagonală de 1.41 inch şi cu panou 2.5D Gorilla Glass. Ecranul afişează o rezoluţie de 320 x 360 pixeli şi ceasul vine cu o curea din cauciuc, cu mărime de 140 mm - 220 mm.

Xiaomi a mai lansat şi o aplicaţie specială care funcţionează în tandem cu camera integrată pe device şi ajuta la identificarea plantelor, aşa încât cel mici să înveţe una-alta despre natură. Produsul suportă GPS şi AGPS pentru localizare, astfel că părinţii vor fi la curent cu poziţia micuţilor pe hartă. Autonomia de 30 ore a ceasului sună foarte bine, mai ales că se şi încarcă în doar 50 de minute.

Mi Bunny Watch rezistă la contactul cu apă şi chiar scufundarea sub apă. Produsul costă doar 75 de euro la retailerii din China şi sigur va ajunge şi la cei de la noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×