Samsung nu exclude un telefon cu breton; Aflăm de la Maxime Guirauton, Director Mobile Marketing Samsung Europe

1.072 ori
<b>Samsung nu exclude un telefon cu breton; Aflăm de la Maxime Guirauton, Director Mobile Marketing Samsung Europe</b>Ieri cu ocazia lansării lui Samsung Galaxy Note 9 la New York am avut ocazia să stăm de vorbă cu un oficial Samsung, încercând să aflăm crâmpeie din planurile de viitor ale companiei. Am discutat cu Maxime Guirauton, Director of Mobile Marketing Samsung..

Ieri cu ocazia lansării lui Samsung Galaxy Note 9 la New York am avut oportunitatea să stăm de vorbă cu un oficial Samsung, încercând să aflăm crâmpeie din planurile de viitor ale companiei. Am discutat cu Maxime Guirauton, Director of Mobile Marketing Samsung Europe. Despre bretoane şi planuri pentru 2019 aflaţi mai multe mai jos.

Trimisul nostru, Gabriel Bobon a pus întrebările şi ne-am axat pe evoluţia Samsung şi pe competiţia cu rivalii săi. Am discutat despre ascensiunea Huawei din ultima vreme şi modul în care Samsung va contracara aceasta ascensiune. Maxime a declarat că Samsung se uită spre viitor şi livrează ce doresc clienţii şi utilizatorii.

"Am pornit ca o companie a comunităţii, care ajută comunităţile şi depăşeşte barierele" a mai declarat oficialul. "Vom asculta frustrările şi aşteptările clienţilor şi avem încredere într-un viitor bun". A reamintit de motto-ul "Do What You Can't", pe care l-am tot văzut în campaniile promoţionale ale companiei în ultimul an. Samsung merge pe impecabilitate, la service şi în relaţia cu clienţii, încercând să ofere o experienţă ideală, la nivel hardware, software şi suport.

Am discutat şi despre seria Galaxy A şi Galaxy J, revenind apoi la seria Note. Întrebarea care stă pe limba tuturor a fost de asemenea pusă, cea legată de fuziunea seriei Galaxy S şi Galaxy Note. Se pare că nu există vreun plan pentru aşa ceva şi vom avea în continuare un Galaxy S şi Galaxy Note pe viitor, separate de S Pen şi mărime. Ni s-a reamintit că seria Note provine din 2011 şi a fost un experiment nebunesc la început, dar lumea a început să aprecieze formatul.

Pe Maxime Guirauton l-am întrebat şi despre telefonul pliabil şi flexibil, dar l-a catalogat doar zvon deocamdată. Cel mai interesant a fost momentul când l-am întrebat despre acel "breton" atât de celebru acum şi dacă Samsung îl ia ]n considerare. Oficialul a amintit că Samsung a lansat primul ecran edge to edge real cu Galaxy S8, fiind puţin evaziv ca răspuns şi afirmând că "nu e o chestiune de ce design alegem, ci de cât de bun e ecranul". Ca atare lasă o portiţă deschisă spre a include un breton pe un Galaxy S10 sau S11 să zicem.

Am mai discutat despre noua boxa inteligenta Galaxy Home, despre ceasuri şi disponibilitatea lor. Ce concluzii tragem din acest interviu? Samsung ține foarte mult la un suport cât mai bun pentru clienţii săi, la ecranele cu muchii înguste şi separarea dintre seria Galaxy Note şi Galaxy S. Comunitatea pare să fie cheia strategiei sale şi am auzit cuvântul "frustrare" de vreo 3 ori, deci Samsung răspunde şi la feedbackul negativ fără probleme și ascultă toate părerile.

Păcat că Galaxy X/telefonul pliabil a fost numit doar zvon, semn că nu e chiar gata de prime time nici măcar la CES 2019, sau cel puţin aşa pare acum. Să înceapă cursa spre Galaxy S10 zic, cu sau fără breton!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×