WatchShop vine cu reduceri pentru cele mai interesante ceasuri de pe piață; Black Friday începe azi la ora 00:00

1.011 ori
<b>WatchShop vine cu reduceri pentru cele mai interesante ceasuri de pe piață; Black Friday începe azi la ora 00:00</b>Cu toate că ceasurile inteligente ne aduc un plus de funcționalitate la pachet, trebuie să recunoaștem că modelele clasice sunt mult mai practice, dar și mai atractive &icirc;n același timp. Cu ocazia Black Friday, cei de la WatchShop.ro vin cu...

Cu toate că ceasurile inteligente ne aduc un plus de funcționalitate la pachet, trebuie să recunoaștem că modelele clasice sunt mult mai practice, dar și mai atractive în același timp. Cu ocazia Black Friday, cei de la WatchShop.ro vin cu reduceri pentru majoritatea produselor din stoc.

În acest moment, WatchShop.ro este cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România, comercializând peste 6.000 modele de ceasuri. Printre mărcile vândute de către retailer se află Tissot, Swatch, Seiko, Citizen, Guess, CK, Sector, Casio, Timex, și multe altele.

Pentru această campanie, numărul maxim de produse ce pot fi comandate de către un client, a fost redus la 1. De asemenea, ni se dezvăluie că transportul produselor aflate în promoția de Black Friday, va costa 10 lei/colet, indiferent de valoarea comenzii. Puteți urmări site-ul watchshop.ro de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×