3 recomandări de oferte Black Friday la TomTop.com: imprimantă 3D, televizor 4K, ceas Xiaomi Amazfit GTR

1.210 ori
<b>3 recomandări de oferte Black Friday la TomTop.com: imprimantă 3D, televizor 4K, ceas Xiaomi Amazfit GTR</b>Black Friday-ul american s-a extins şi la unele magazine din China, care astăzi pun la bătaie o serie de oferte atractive. Un exemplu este TomTop.com, unde am găsit 3 produse care te ajută să îţi îmbunătăţeşti sănătatea, divertismentul şi productivitatea.

Black Friday-ul american s-a extins şi la unele magazine din China, care astăzi pun la bătaie o serie de oferte atractive. Un exemplu este TomTop.com, unde am găsit 3 produse care te ajută să îţi îmbunătăţeşti sănătatea, divertismentul şi productivitatea. Le vedeţi mai jos.

1. Xiaomi 32 Inch 5G WiFi BT Mi TV

Xiaomi 32 Inch 5G WiFi BT Mi TV

Un televizor Xiaomi pe la 800 de lei sună cam bine, nu credeţi? Mai ales că are diagonală de 81 cm, funcţii smart TV, 1 GB RAM şi 8 GB ROM. Are şi Ethernet, nu doar conexiune WiFi şi vine cu Android 9.0 Pie la bord, varianta Android TV. E generos şi cu porturile: 3 HDMI-uri şi 2 USB-uri. Mai aduce şi suport HDR şi o rezoluţie de 1366 x 768 pixeli, acesta ar fi singurul său compromis. Vine la pachet cu o telecomandă cu 12 butoane şi are suport Dolby Audio.

2. Global Version Xiaomi Amazfit GTR Smart Watch

Global Version Xiaomi Amazfit GTR Smart Watch

Cine vrea un ceas superdotat la preţ mic, poate opta pentru acest Amazfit GTR de la Xiaomi. Numit că celebrul Nissan ce atinge 1000 de cai putere, purtabilul are şi GPS şi corp rezistent la apă până la 50 de metri adâncime. Costă 564 lei şi vine cu ecran AMOLED de 1.39 inch. Poate identifica 12 activităţi sportive şi are şi senzor pentru puls în spate. Este capabil să monitorizeze pulsul 24 din 24 pentru a găsi aritmii şi a vedea cum se schimbă bătăile inimii în vreme ce dormiţi.

Oferă şi notificări preluate de la telefon şi vine cu promisiunea a 24 de zile de autonomie, poate mai mult în mod ceas. Cu GPS pornit oferă 40 de ore de funcţionare.

3. Creality 3D Ender-3 3D Printer Kit With 5 Meters Filament

Creality 3D Ender-3 3D Printer Kit With 5 Meters Filament

Una dintre cele mai ieftine imprimante 3D văzute de mine este doar 651 de lei la TomTop.com. E de talie mică, bună de imprimat figurine cu super eroi sau jucării pentru cel mic. Este foarte compactă şi uşor de asamblat şi dezasamblat pentru a o lua la muncă sau scoală de exemplu. E bun pentru un laborator de ştiinţe la şcoală şi are o construcţie solidă, cu cadru metalic şi material din plastic. Are o zonă activă de imprimare de 220 mm x 220 mm, cu înălţime de 250 de mm. E util şi pentru a scoate la imprimantă decoruri pentru teatru, căşti de viking, bibelouri sau chiar huse de telefon, încât să începi un business.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×