Huawei P40 va folosi componente chinezeşti, cel puţin la nivel de antene; Iată ce ştim despre colaborarea cu McGee Technology

5.008 ori
<b>Huawei P40 va folosi componente chinezeşti, cel puţin la nivel de antene; Iată ce ştim despre colaborarea cu McGee Technology</b>Huawei P40 continuă nestingherit să existe ca proiect, cu o perioadă de lansare prin martie 2020. Nu e foarte clar dacă va avea Android, Harmony OS sau chiar vreun setup dual boot. Ceva mai clare sunt lucrurile la capitolul hardware, unde Huawei a..

Huawei P40 continuă nestingherit să existe ca proiect, cu o perioadă de lansare prin martie 2020. Nu e foarte clar dacă va avea Android, Harmony OS sau chiar vreun setup dual boot. Ceva mai clare sunt lucrurile la capitolul hardware, unde Huawei a colaborat mai ales cu parteneri din China pentru componente.

Aflăm că Huawei a colaborat cu compania McGee Technology din China, pentru componente legate de conectivitate şi antene. Huawei Mate 30 avea 21 de antene integrate, inclusiv 14 antene 5G. Tehnologia aferentă era furnizată de McGee Technology şi aceeaşi firmă a prins contractul şi în cazul lui Huawei P40. E vorba printre altele despre Surface Acoustic Wave Filters (filtre SAW), filtre low cost RF care convertesc energia electrică în energie cinetică sau în sunete, la nivelul unui material piezoelectric.

Când auzim de piezoelectric, ne gândim imediat că Huawei P40 ar putea să nu aibă difuzor pentru convorbiri, ci să recurgă la un sistem pe bază de vibraţii. De altfel şi Huawei P30 Pro a avut aceeaşi abordare, deci nu suntem surprinşi. Localizarea componentelor şi colaborările cu furnizori locali vor fi dezideratul celor de la Huawei de acum încolo. BOE Display va produce ecranul lui P40, probabil tot unul cascadă ca la Mate 30 Pro, dar componente ca RAM şi stocare UFS vor veni probabil de la Samsung.

Să vedem şi cum vom sta cu camerele şi dacă Huawei prinde noul senzor Sony de 60 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×