Au început reducerile de Halloween la un retailer din China; Avem un cod cupon pentru voi şi câteva gadgeturi atractive

1.227 ori
<b>Au început reducerile de Halloween la un retailer din China; Avem un cod cupon pentru voi şi câteva gadgeturi atractive</b>Mi se pare inedit că retailerii din China pun mare preţ pe Halloween, oferind chiar reduceri speciale cu această ocazie. Sărbătoarea americană are loc la finalul lunii, dar chinezii au început deja ofertele, iar printre ei se numără şi GearBest.com, de..

Mi se pare inedit că retailerii din China pun mare preţ pe Halloween, oferind chiar reduceri speciale cu această ocazie. Sărbătoarea americană are loc la finalul lunii, dar chinezii au început deja ofertele, iar printre ei se numără şi GearBest.com, de la care am selectat câteva produse interesante.

Astfel, pe lângă preţurile deja mici, avem pentru voi şi un cod cupon, "GBHalloween2017", care scade preţurile cu 9%, indiferent de produs. Se aplică până pe 15 octombrie. Iată produsele selectate de noi:

1. SQ8 Mini DV Camera 1080P Full HD Car DVR  -  BLACK 1

SQ8 Mini DV Camera 1080P Full HD Car DVR  -  BLACK 1

Mini camera DV pentru maşina cu filmare Full HD la doar 9.99 dolari? Sună excelent, mai ales dacă nu aveţi pretenţii uriaşe. Are şi detector de mişcare şi vine cu o baterie de 200 mAh, ce asigură 100 de minute de filmare Full HD la 30 FPS. Senzorul camerei este de 12 MP şi avem şi slot microSD la bord. Are un mecanism rotativ la 360 de grade şi e numai bun de înregistrat ce se întâmplă în jurul maşinii în caz de accident.

2. K8 Portable GPRS GPS Vibration Real-time Tracking Locator

K8 Portable GPRS GPS Vibration Real-time Tracking Locator

Acest mecanism de localizare prin GPS poate fi ataşat la automobil, la ghiozdanul celui mic sau la o servietă, eventual un bagaj pe care îl luaţi cu voi în călătorie. Costă 9.99 dolari la GearBest.com şi suporta geofencing. Integrează şi microfon, astfel că puteţi asculta pe telefon de la distanţă ce se aude în jurul său. Are şi un magnet puternic pentru ataşare la obiecte metalice.

Rezistă la apă.

3. Xiaomi Selfie Stick Bluetooth Remote Shutter Tripod Holder  -  BLACK

Xiaomi Selfie Stick Bluetooth Remote Shutter Tripod Holder  -  BLACK

Cine vrea un selfie stick sau trepied ceva mai performant găseşte un model Xiaomi la suma de 15.29 dolari, tot prin GearBest.com. Suportă control prin Bluetooth 3.0 şi are propria sa baterie de 60 mAh. Se poate roti la 360 de grade pentru a găsi unghiul perfect de fotografiere. Are aderenta bună şi cântăreşte doar 155 de grame. Poate deveni şi selfie stick alungit normal.

Găsiţi multe alte reduceri aici şi chiar produse speciale de Halloween, precum costume sau măşti.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×