Cum cheltuieşti cu 20 de dolari mai puţin pe un Xiaomi Mi Pad 3; Iată un cod cupon la GearBest.com

1.031 ori
<b>Cum cheltuieşti cu 20 de dolari mai puţin pe un Xiaomi Mi Pad 3; Iată un cod cupon la GearBest.com</b>În portofoliul Xiaomi mai regăsim și tablete compacte precum este cazul lui Mi PAD 3, tabletă cu diagonala de 7.9 inch ce se vrea a fi o alternativă la mai scumpul iPad Mini. Acest dispozitiv primește astăzi un discount de 30 dolari din partea GearBest

Xiaomi Mi Pad 3 este în acest moment una dintre cele mai atractive tablete cu diagonală mică de pe glob, prin prisma ideii de "bang for the buck". Devine şi mai atractivă mulţumită unei oferte a retailerului GearBest.com, care ne propune produsul la discount.

Xiaomi Mi Pad 3

Disponibil în depozitul din China, terminalul costă de obicei 239.99 dolari. Aplicând codul de cupon "Gearbest01", veţi scădea preţul la doar 219 dolari. Tableta are o diagonală de 7.9 inch şi vine cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli. Se bazează pe un procesor MediaTek hexa core destul de puternic în zona midrange, modelul MT8176, însoţit de 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

Xiaomi Mi Pad 3

Vine cu o cameră de 13 megapixeli în spate şi dacă Mi Pad 1 şi 2 sunt repere, atunci mă aştept la o captură cel puţin la egalitate cu iPad Mini 4 aici. Pentru selfie şi apeluri video avem o cameră frontală de 5 MP, iar terminalul mai aduce şi conectivitate dual band WiFi, Bluetooth 5.0 şi baterie de 6600 mAh, care asigură până la 12 ore de playback video.

Xiaomi Mi Pad 3

Rulează Android cu MIUI 8 aplicat peste şi vine cu difuzoare stereo şi port USB Type-C. Pentru a beneficia de oferta găsiţi tableta aici și aflați că doar 200 unități sunt disponibile la acest preț!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×