Aspiratorul fără fir Xiaomi Roidmi F8 primește un discount generos pe GeekBuying! Iată cât costă și ce știe să facă

990 ori
<b>Aspiratorul fără fir Xiaomi Roidmi F8 primește un discount generos pe GeekBuying! Iată cât costă și ce știe să facă</b>În afară de smartphone-uri cei de la Xiaomi reușesc să aducă pe piață și produse foarte interesante din domeniul electrocasnicelor, un exemplu fiind și acest aspirator fără fir despre care vă vorbim astăzi

În afară de smartphone-uri cei de la Xiaomi reușesc să aducă pe piață și produse foarte interesante din domeniul electrocasnicelor, un exemplu fiind și acest aspirator fără fir despre care vă vorbim astăzi. Se numește Xiaomi Roidmi F8 și după cum indică site-ul compari.ro, cel mai mic preț din România pentru acest dispozitiv este de 1.359 lei. Se poate totuși și mai bine dacă îl achiziționați de pe GeekBuying!

Xiaomi Roidmi F8

Produsul de față vine cu un motor digital de 100000 rotații pe minut și are un volum de aer de 1100 Litri / minut, respectiv o putere de aspirare de 18.500 Pa. Este ideal și eficient pentru curățenia podelelor, a covoarelor, dar și a altor suprafețe și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zgomot pentru că acest aspirator nu trece de un zgomot de 75dB. 

Xiaomi Roidmi F8

Oferă un sistem multiplu de bobină, perie pentru îndepărtarea alergenilor, dar un LED care se va aprinde automat la detecția zonelor întunecate pentru o curățenie desăvârșită. Bateria de 2500 mAh de la pachet oferă o autonomie de 50 minute sau suficientă energie pentru curățarea unei zona de până la 350 metri pătrați. Nivelul de încărcare al bateriei poate fi văzut din aplicația mobilă dedicată. 

Xiaomi Roidmi F8

Vine cu numeroase accesorii la pachet și poate fi utilizat și pentru curățenia în mașină grație funcționării pe baterie. Folosind codul promo YEBSFZEI până pe data de 24 mai puteți achiziționa acest aspirator la suma de doar 1.105 lei din depozitul european GeekBuying. Costul include și transportul care se va realiza în 3-5 zile lucrătoare și fără extra taxe de plătit la preluarea coletului. Îl puteți cumpăra de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×