Camera Huawei CV60 cu filmare și fotografiere la 360 grade primește un super discount pe TomTop.com

721 ori
<b>Camera Huawei CV60 cu filmare și fotografiere la 360 grade primește un super discount pe TomTop.com</b>La început de săptămână retailerul chinez TomTop are pentru noi o reducere proaspătă pentru un gadget cu adevărat interesant ce poate fi folosit în tandem cu smartphone-ul din buzunar. Se numește Huawei CV60

La început de săptămână retailerul chinez TomTop are pentru noi o reducere proaspătă pentru un gadget cu adevărat interesant ce poate fi folosit în tandem cu smartphone-ul din buzunar. Se numește Huawei CV60 și probabil știți deja despre ce este vorba - o cameră ce poate fotografia și filma la 360 grade și care se va atașa la telefon simplu și rapid prin intermediul conectorului USB Type-C de la bază.

Huawei CV60

Acest device este echipat cu un senzor dual de 13 megapixeli și are lentile wide la 210 grade. Oferă suport pentru conectarea la telefoane ce rulează minim Android 6.0 și un detaliu pe care trebuie să îl știți este acela că telefonul vostru trebuie să aibă suport OTG pentru ca gadget-ul să funcționeze. 

Huawei CV60

Poate realiza fotografii la rezoluție 5K, cât și clipuri 2K iar o altă funcție oferită aici este cea care permite realizarea de materiale gif ideale de împărtășit cu prietenii. Fotografiile sau materialele astfel obținute pot fi savutate pe un headset VR sau direct pe telefon prin înclinarea acestuia în diferite unghiuri pentru a vedea capturile la 360 grade.

Opțional se pot achiziționa și accesorii precum trepied cu telecomandă Bluteooth pentru captura de la distanță.  Există și funcție de share instant pe rețelele de socializare și aflați că greutatea device-ului este de doar 30 grame. Costă doar 29.14 euro și poate fi găsit pe site-ul TomTop, iar mai jos aveți alte două produse cu discount în această perioadă:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×