Documente ajunse online sugerează includerea suportului Siri pe un nou device; Ar putea fi headset-ul AR mult-vehiculat

559 ori
<b>Documente ajunse online sugerează includerea suportului Siri pe un nou device; Ar putea fi headset-ul AR mult-vehiculat</b>Încă din 2017 știm faptul că Apple lucrează la un headset de realitate augumentată (AR), produs care de-a lungul ultimilor ani nu prea a avut parte de multe leak-uri. Iată că abia acum acestea revin în mediul online, moment

Încă din 2017 știm faptul că Apple lucrează la un headset de realitate augumentată (AR), produs care de-a lungul ultimilor ani nu prea a avut parte de multe leak-uri. Iată că abia acum acestea revin în mediul online, moment în care aflăm pe seama unor documente ajunse online faptul că firma din Cupertino va aduce suportul Siri pe un nou device hardware - acestea putând fi chiar mult așteptatul headset AR.

Aceste documente ar fi fost publicate de către publicația "The Guardian" și includ mai bine de 50 capturi de ecran ce conțin request-uri asociate asistentului virtual Siri. Aici apare un soi de roadmap pentru Siri și o serie de noutăți aduse asistentului vocal, printre care și suportul pentru funcția Find My Friends.

Mențiunea referitoare la includerea suportului Siri pe un nou device hardware se află în acest roadmap pentru 2021 aparent, device care potrivit specialiștilor ar putea fi chiar Apple Glasses AR. Ca un fapt divers mai aflăm din documente și faptul că update-ul Yukon+1 destinat lui Siri și așteptat în 2021, va permite utilizatorilor Siri să poarte conversații legate de probleme medicale cu asistentul vocal. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×