Mini Turul Magazinelor #109: Huawei Mate 20 Pro la reducere, telefon Galaxy A nou şi Lenovo cu preţ bun + set cuţite cu suport iPad/ Tablete

2.999 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #109: Huawei Mate 20 Pro la reducere, telefon Galaxy A nou şi Lenovo cu preţ bun + set cuţite cu suport iPad/ Tablete</b>Menţiunea culinară nu este întâmplătoare, pentru că avem şi un produs pentru bucătari sau cei pasionaţi de gătit în Turul de azi. În acest Mini Tur al Magazinelor avem şi un nou telefon Galaxy A la preţ bun, dar şi un set de cuţite cu suport iPad şi un..

A mai trecut o zi şi galopam spre weekend, cu miros de munte sau grătar în nări. Menţiunea culinară nu este întâmplătoare, pentru că avem şi un produs pentru bucătari sau cei pasionaţi de gătit în Turul de azi. În acest Mini Tur al Magazinelor avem şi un nou telefon Galaxy A la preţ bun, dar şi un set de cuţite cu suport iPad şi un telefon Lenovo mai vechi. Apare şi un Huawei Mate 20 Pro la reducere.

Iată ofertele:

1. Huawei Mate 20 Pro

evoMAG vinde flagship-ul lansat de huawei acum fix un an la sub 2.600 de lei şi trebuie spus că telefonul încă se ţine bine. Are acelaşi CPU de flagship ca şi Huawei P30 Pro şi nuanţa sa albastru-mov sau verdele viu aproape nu au egal ca look. Are 6 GB RAM şi 128 GB stocare, plus o cameră tripla care se descurcă la orice task de zi cu zi şi ca idee colegul Alex o tot foloseşte la evenimente şi la filmări hands on. Aveţi şi un motiv în plus să fiţi interesaţi de acest telefon: va primi Android 10/EMUI 10 cât de curând. Deja a început să îl primească în unele ţări.

2. Set 6 cuţite „Laser” cu suport negru, suport I-Pad, Richardson Sheffield

Set 6 cuţite „Laser” cu suport negru, suport I-Pad, Richardson Sheffield

Aceasta este una dintre dăţile când tehnologia se întâlneşte cu arta culinară şi am găsit un set de 6 cuţite cu suport special pentru iPad la eMAG. Preţul este de doar 49.99 lei şi mi se pare corect. Tot mai multă lume găteşte cu tableta în faţă, pentru ghiduri culinare, fie video, fie audio sau text. Aveţi 6 cuţite aici, din inox şi iată şi tipurile lor: decojit, tranşat, santoku, pâine şi universal. Aveţi şi o foarfecă în acest setup. (Mulțumim Nicolae Minga păentru pont!)

3. Lenovo K5 Note

Lenovo K5 Note

Acest telefon de anul trecut costă doar 539 de lei la Quickmobile.ro. Lenovo K5 Note are 4 GB RAM şi 64 GB stocare, ceva ce nu prea găseşti sub 600 lei . Procesorul este un Snapdragon 450, adică low midrange, dar acceptabil pentru Facebook, YouTube, gaming arcade. Vine cu ecran de 6 inch HD şi o cameră duala de 16 MP + 2 MP în spate. Sună OK şi bateria de 3760 mAh şi cititorul de amprente din spate.

4. Samsung Galaxy A30S (2019)

Samsung Galaxy A30S (2019)

PC Garage are în acest moment cel mai bun preţ pentru recent lansatul Samsung Galaxy A30s (2019). El este o extensie a lui A30, cu spate cu model de triunghiuri, ecran Super AMOLED de 6.4 inch cu rezoluţie HD+ şi avem şi procesor Exynos 7904 la bord. Primim şi 4 GB RAM şi 64 GB stocare, dar şi o cameră tripla care sună mai bine decât cea de pe Galaxy A40 şi A50 poate: 25 MP + 8 MP ultra wide + 5 MP Bokeh. În fără avem o cameră de 16 MP. Costă 1219 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×