Zvon: iPhone 12 va aduce schimbări șoc; Spre exemplu lipsa portului de încărcare!

7.620 ori
<b>Zvon: iPhone 12 va aduce schimbări șoc; Spre exemplu lipsa portului de încărcare!</b>Apple nu a fost niciodată o companie care să asculte de feedback, ci mai degrabă un formator de trend, chit că îţi place sau nu. Acum ar putea în sfârşit să facă şi compromisuri, dacă ne luăm după speculaţiile care tocmai au apărut pe web despre iPhone 12

Apple nu a fost niciodată o companie care să asculte de feedback, ci mai degrabă un formator de trend, chit că îţi place sau nu. Acum ar putea în sfârşit să facă şi compromisuri, dacă ne luăm după speculaţiile care tocmai au apărut pe web despre iPhone 12.

Prea multe lume a criticat bretonul de pe iPhone 11-uri, dar şi look-ul camerelor din spate. Aş menţiona totuşi că seria iPhone 11 se vinde foarte bine, dar Apple sigur a aflat totuşi că sunt şi destui nemulţumiţi. Suntem la al treilea an la rând cu acelaşi design cu breton, format dreptunghiular cu muchii rotunjite şi margini încă groase ale ecranului. 

iPhone 12

Acum se discută deja despre iPhone 12 cu design schimbat, iar designerul Ben Geskin a preluat informaţia şi i-a dat o interpretare vizuală. iPhone 12 este aşteptat atât cu o schimbare de design, cât şi cu suport 5G. În acest moment Apple testează câteva prototipuri şi la un moment dat tot se insistă cu acel zvon care afirmă că Apple ar fi mers pe un design inspirat de iPhone 4 cumva. Asta înseamnă o abordare mai pătrăţoasă şi o ramă metalică mai robustă.

Ben Geskin a făcut rost de scheme de iPhone 12

Ben Geskin a făcut rost de scheme de iPhone 12 cumva, care ar prezenta una dintre antenele 5G ale handset-ului. Dungile pe corp asociate antenelor sunt acum mai late şi realizate dintr-un material care aparent nu e plastic. Pentru 5G ar fi nevoie de un nou sistem de antene şi de un nou modem. Geskin mai scrie şi că Apple testează noi prototipuri de senzori pentru deblocare facială Face ID. Unele sunt mai înguste decât cele actuale şi se pare că şi Apple ar vrea să scape de breton.

Apple ar vrea să scape de portul Lightning, dar nu neapărat în favoarea unui USB-C.

În prima fază s-ar mulţumi să reducă doar mărimea sa... La urma urmei Pixel 4 a sosit cu ditamai fruntea şi publicul nu a fost aşa ultragiat ca la bretonul Apple. Sursa a mai menţionat şi faptul că Apple ar vrea să scape de portul Lightning, dar nu neapărat în favoarea unui USB-C. Apple vrea să ne ducă într-un viitor fără cabluri, cu încărcare wireless şi transfer wireless ultra rapid, o aşa numita tehnologie "UWB", cu viteze de transfer de până la 500 Mbps la 3 metri şi 110 Mbps la 10 metri.

Aranjament al componentelor şi al plăcilor de bază pe 3 "etaje"/"straturi"

Sursa a mai vorbit şi despre un aranjament al componentelor şi al plăcilor de bază pe 3 "etaje"/"straturi". Astfel s-ar face loc pentru alte componente, precum noul modem 5G, s-ar micşora şi volumul total al iPhone-ului, aşa cum indică randările. Ca idee la iPhone X încoace toate iPhone-urile au avut componentele amplasate într-un regim dual layer, pe 2 straturi.

Ar fi drăguţ să aflăm şi de unde are tânărul Geskin atâtea informaţii, altfel le privim doar cu precauţie şi atât. Suna plauzibil, poate doar în afară de UWB, care îmi sună a tehnologie de 2022 sau 2023.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×