Elon Musk îşi distruge smartphone-urile la interval regulat; Iată de ce!

2.208 ori
<b>Elon Musk îşi distruge smartphone-urile la interval regulat; Iată de ce!</b>Elon Musk este unul dintre cei mai excentrici miliardari de pe glob, dar şi un inovator deosebit. Ca toate persoanele de acest rang are şi tabieturi ciudate, iar printre ele se numără şi distrugerea telefoanelor mobile la intervale regulate.

Elon Musk este unul dintre cei mai excentrici miliardari de pe glob, dar şi un inovator deosebit. Ca toate persoanele de acest rang are şi tabieturi ciudate, iar printre ele se numără şi distrugerea telefoanelor mobile la intervale regulate. Motivul e fix cel pe care îl bănuiţi.

În vreme ce omul de rând ține un telefon 2-3 ani, Musk preferă să îşi distrugă smartphone-ul odată la câteva luni. Face asta pentru a nu lăsa urme ale prezenţei sale în social media şi a nu se expune la furt de date. Având în vedere scandalurile generate cu un tweet sau o apariţie pe YouTube la podcastul lui Joe Rogan (când a fumat iarbă), e clar de ce face asta. Creierul Tesla şi SpaceX vrea să îşi protejeze datele personale şi nu vrea ca planurile, memento-urile şi diferite fotografii cu schiţe să pice în mâini greşite.

Gândiţi-vă numai la povestea lui Jeff Bezos, care din cauza a câteva fotografii sexy a trebuit să divorţeze şi să piardă multe miliarde de dolari. Musk nu se expune la aşa ceva, mai ales că nu e chiar un băiat cuminte în zona tech şi a fost legat cu numeroase artiste şi cântăreţe, de la Amber Heard la artista Grimes. Informaţiile apărute despre Musk şi obiceiurile sale provin din documente legale, semnate de foşti angajaţi SpaceX.

Aceste declaraţii fac parte dintr-un proces în care este implicat Elon Musk. Acesta este acuzat de defăimare după ce l-a numit pe scafandrul britanic Vernon Unsworth "Pedo guy" pe Twitter. Musk şi-a cerut scuze şi a şters tweet-ul ulterior. Telefoanele vechi primesc totuși backup, înainte de a fi distruse.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×