Mini Turul Magazinelor #70: Purificator de aer şi robot aspirator la preţ bun, Mortal Kombat 11 la precomandă

1.228 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #70: Purificator de aer şi robot aspirator la preţ bun, Mortal Kombat 11 la precomandă</b>Ding-dong! A sunat de recreaţie, cea mare, adică weekend-ul şi ne apucăm să căutăm şi vânăm iarăşi oferte, premiere şi produse interesante. De această dată am descoperit un purificator de aer şi un robot aspirator la preţ bun

Ding-dong! A sunat de recreaţie, cea mare, adică weekend-ul şi ne apucăm să căutăm şi vânăm iarăşi oferte, premiere şi produse interesante. De această dată am descoperit un purificator de aer şi un robot aspirator la preţ bun. Am găsit şi un smartphone midrange excelent, LG G7 Fit, dar şi Mortal Kombat 11 cu toate ofertele sale de precomandă. Totul cu un extra topping de iPhone dual SIM pe plan local.

1. Aspirator robot PHILIPS SmartPro

PHILIPS SmartPro

Am mai spus-o şi o să o mai spun: 5 lucruri sunt geniale la sub 1000 de lei: maşină de spălat, mașină de spălat vase, televizor 4K, frigider şi aspirator robot. O astfel de ofertă are şi Altex, cu un model Philips de aspirator robot, care ajunge să coste chiar sub 850 lei. Poate fi programat cu 24 de ore în prealabil, are baterie Li-Ion puternică, pentru durată de funcţionare de 105 minute şi aspiră acolo unde alte modele nu pot ajunge.

Are design ultrasubție de 5.8 cm pentru curăţarea sub mobila joasă şi aduce un sistem de curăţare în 3 etape. Dispune de filtru EPA12 ultra igienic şi se acţionează cu un singur buton.

2. Mortal Kombat 11 la precomandă

Mortal Kombat 11

Mult aşteptatul fighter Mortal Kombat 11 se lansează pe 23 aprilie, deci o să aveţi ce face în vacanţa de Paşte. Vine pe PC, PS4, Xbox şi Nintendo Switch, iar eMAG.ro are o sumedenie de oferte şi variante ale jocului. Apar personaje noi, avem o fizică a sângelui mai bună şi noi Brutalităţi şi atacuri speciale. Iată câteva versiuni ale jocului:

3. LG G7 Fit

LG G7 Fit

LG G7 Fit este un telefon midrange inedit, în ideea că vine cu procesor de flagship de acum 3 ani şi nu se complică cu camere duale, optând pentru una singulară. Costă 1122 lei la evoMAG.ro şi văd că nu prea mulţi retaileri de la noi îl au în oferta aşa bună. Dispune de un ecran generos de 6.1 inch IPS LCD, 4 GB RAM şi 32 GB stocare.

Poate cel mai impresionant aspect la acest preţ este rezoluţia ecranului: 3120 x 1440 pixeli. Avem o cameră de 16 MP în spate şi de 8 MP în faţă.

4. Purificator de aer Xiaomi Mi 2s

Xiaomi Mi 2s

La PC Garage am găsit un aparat de purificare a aerului marca Xiaomi. Acest purificator de aer Mi 2s costă doar 699 de lei şi ajută utilizatorii să îmbunătăţească calitatea aerului de acasă, de la birou, din sălile de aşteptare. Afişează informaţii în timp real despre calitatea aerului din jur. Poate îndepărta alergenii precum praful, părul de animale şi fumul de ţigară sau de lumânare. Musai de cumpărat dacă suferi de alergii în această primăvară.

Bonus: iPhone-urile dual SIM au ajuns la Quickmobile.ro. (3% discount dacă aplicați codul QUICK202)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×