Mini Turul Magazinelor #59: Televizor LED la 750 de lei, proiector wireless compact, biciclu electric Xiaomi

1.481 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #59: Televizor LED la 750 de lei, proiector wireless compact, biciclu electric Xiaomi</b>Astăzi avem pentru voi o ediţie miniaturală din Turul Magazinelor, pe motiv de lansări multe de telefoane şi o grămadă de noutăţi în feed-ul nostru. Am găsit numai produse inedite de această dată, începând cu un TV resigilat LED

Astăzi avem pentru voi o ediţie miniaturală din Turul Magazinelor, pe motiv de lansări multe de telefoane şi o grămadă de noutăţi în feed-ul nostru. Am găsit numai produse inedite de această dată, începând cu un TV resigilat LED la doar 750 de lei şi continuând cu un proiector wireless Kodak în formă de cub. Avem şi un biciclu electric Xiaomi, cu autonomie bunicică şi o pompă pentru pneurile de la maşină. Toate sunt mai jos:

1. Televizor LED Star-Light 40DM5500, 100 cm, FHD (Resigilat)

Star-Light 40DM5500

Începem cu un televizor LED Star-Light de 100 cm, cu rezoluţie Full HD. Ideea e următoarea: el costa de obicei 849 de lei, dar versiunea sa resigilată  scade şi sub 750 de lei. E vorba despre un televizor cu funcţie monitor, generaţie 2017 şi cu două difuzoare stereo de 8W la bord. Are timp de răspuns de 8.5 ms, aspect 16:9, contrast nativ de 5000:1 şi rezoluţie Full HD. Oferă şi tuner digital DVB-T/C şi integrează şi player multimedia şi slot CI+. Are 3 porturi HDMI, ceea ce nu e puţin lucru.

2. Proiector wireless Kodak

Proiector wireless Kodak

Kodak nu e doar un brand asociat aparatelor foto, ci în ultimul an şi criptomonedelor, uneori şi imprimantelor foto. Mai nou au în portofoliu şi un proiector compact, Cube, care se găseşte la noi în ţară la Quickmobile.ro la suma de 909 lei dacă folosiți codul QUICK202. Este compatibil cu iOS şi Android, are ieşire HDMI şi slot SD. Măsoară doar 5.3 x 5.3 x 5.3 cm şi oferă o rezoluţie de 640 x 480 pixeli.

Oferă o luminozitate de 100 lumens şi are contrast de 1000:1. Diagonala imaginii proiectate este de până la 100 de inch. Oferă şi jack audio pentru a conecta un sistem audio sau căşti. Autonomia ar fi de 2 ore, fix cât un film.

3. Biciclu electric Xiaomi Ninebot

Xiaomi Ninebot

Ştiu că ideea de "biciclu" sună ciudat în 2019, mai ales că acest cuvânt este trăznit, dar cei care vor un vehicul electric de transport urban care să nu fie la fel de strâmt ca un scooter electric sau un skateboard electric, au această variantă. Ninebot costă 1999 lei la Cel.ro şi are autonomie de 22 de kilometri. Ajunge la 16 km/h viteză şi suportă până la 85 kilograme ca greutate a utilizatorului. Are frânare regenerativă şi jante de 6 ţoli din aliaj de magneziu. Bonus: faruri cu LED şi lămpi de semnalizare.

4. Pompă automată

Pompă automată

S-a terminat cu datul la pompă pentru a umfla pneul. Acum avem un "pistol" care umflă pneurile automat, o pompă manuală fără fir şi portabilă. Costă 41.99 dolari la GearBest.com şi realizează umflarea de pneu automat. E compatibilă cu pneuri de automobile, motociclete, biciclete, umflă şi mingi de baschet, de fotbal, piscine gonflabile, jucării. Integreaza o baterie de 2200 mAh şi are un display care va arăta presiunea curentă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×