Mini Turul Magazinelor #72: Laptop puternic Acer la reducere, tableta Royole în România şi 3 boxe deştepte sub 200 lei

1.419 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #72: Laptop puternic Acer la reducere, tableta Royole în România şi 3 boxe deştepte sub 200 lei</b>Azi avem o ediţie de Mini Tur al Magazinelor, care va face casa mai deşteaptă, prin 3 propuneri de boxe inteligente la sub 200 de lei. Avem şi un laptop Acer doldora de bunătăţi AMD, dar şi o tabletă de scris şi desenat la

Azi avem o ediţie de Mini Tur al Magazinelor, care va face casa mai deşteaptă, prin 3 propuneri de boxe inteligente la sub 200 de lei. Avem şi un laptop Acer doldora de bunătăţi AMD, dar şi o tabletă de scris şi desenat la Quickmobile.ro. Am găsit şi un telefon midrange Nokia cu 6 GB RAM şi preţ de nerefuzat, sub 900 lei. Toate acestea sunt mai jos.

1. Laptop Acer Aspire 3 A315-41-R58X 

Acer Aspire 3 A315-41-R58X

Poate cel mai bun chilipir pentru vânătorii de laptop-uri este acest model Acer Aspire 3. eMAG.ro îl vinde pentru mai puţin de 1750 lei, în condiţiile în care are un procesor AMD Ryzen 5 2500U destul de performant, ecran Full HD de 15.6 inch şi 8 GB RAM. Vine şi cu 1 TB de stocare şi soluţie grafică Radeon RX Vega 8. Ca OS avem Linux şi primim şi o baterie ce promite până la 6 ore de utilizare. Sunt şi difuzoare stereo şi webcam la bord, iar designul este destul de elegant, din ce văd.

2. 3 boxe inteligente la evoMAG

Boxe smart

evoMAG.ro are oferte excelente pentru cele mai în vogă boxe mici şi inteligente de la Amazon şi Google. Fie ca preferați Assistant sau Alexa, aveți opțiuni. Iată care sunt preţurile:

3. ROYOLE Rowrite 

ROYOLE Rowrite

Am început să iau în serios firma Royole încă din noiembrie 2018, când au prezentat telefonul pliabil FlexPai, care avea încă de atunci un prototip de CPU Snapdragon 855. Se pare că Royole are un portofoliu destul de bogat de produse, care mai include şi această tabletă de luat notiţe şi desen. Vă permite să scrieţi notiţele pe hârtie şi apoi să le transformaţi în conţinut digital. Există şi o aplicaţie dedicată care transferă imediat notiţele pe telefon şi le transferă şi colegilor voștri pentru a lucra în grup.

Totul se întâmplă în timp real, iar hârtia este suprapusă tabletei, cu ajutorul aplicaţiei gratuite RoWrite. Bateria oferă 8 ore de autonomie. Costă 699 lei la Quickmobile.ro, cu o extra reducere de 3% dacă aplicaţi codul QUICK202.

4. Nokia X6

Nokia X6

Am făcut o căutare foarte simplă pe GearBest.com: cel mai ieftin telefon cu 6 GB RAM. A apărut întâi un ASUS care nu e pe stoc şi apoi acest model Nokia 6.1 Plus. Costă doar 806 lei şi vine cu o cameră duală de 16 MP + 5 MP în spate, 64 GB stocare şi un breton discret pentru ecranul de 5.8 inch IPS LCD. Procesorul Snapdragon 636, bateria de 3060 mAh şi camera selfie de 16 MP reprezintă un pachet solid la acest preţ. Practic dotări de ZenFone 5 la preț mult mai mic. 

Bonus: PCGarage oferă o tastatură mecanică cadou la toate sistemele sale de gaming.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×