Realitatea virtuală este acum la îndemâna oricui; iată 5 seturi VR cu prețuri pentru toate buzunarele

1.788 ori
<b>Realitatea virtuală este acum la îndemâna oricui; iată 5 seturi VR cu prețuri pentru toate buzunarele</b>După cum probabil știți, conceptul de realitate virtuală nu este deloc unul nou, acesta fiind adus &icirc;n discuție pentru prima oară chiar &icirc;n 1935, an &icirc;n care scriitorul american Stanley G. Weinbaum &icirc;și imagina un astfel de...

După cum probabil știți, conceptul de realitate virtuală nu este deloc unul nou, acesta fiind adus în discuție pentru prima oară chiar în 1935, an în care scriitorul american Stanley G. Weinbaum își imagina un astfel de dispozitiv ce permitea utilizatorului o experiență inedită de vizionare a unui film.

Cu mulți ani mai târziu, această tehnologie a început a fi luată în vizor de numeroase companii, cum este și cazul celor de la Google care ne-au adus ochelarii VR Carboard. Cum costul de producție a unui astfel de produs a scăzut foarte mult în ultimul timp, putem declara că într-adevăr realitatea virtuală este acum la îndemâna oricui.

Tocmai de aceea vă prezentăm astăzi 5 seturi VR foarte accesibile, gadget-uri comercializare în acest moment de către retailer-ul chinez GeekBuying.com. Iată cum sună oferta magazinului în materie de seturi VR:

  • VR Box 2

Cel mai accesibil model din ofertă este numit VR BOX 2, iar din câte puteți vedea avem parte de un set relativ clasic, unul ce vine cu suport pentru smartphone-uri ce adoptă display-uri cuprinse între 3.5 și 6 inch. De asemenea, la pachet este inclusă și o telecomandă bluetooth numai bună pentru jocurile în format VR. Prețul său este de doar 25.58 dolari ~ 103 lei.

  • Virtoba X3

Un set similar este și Virtoba X3, produs comercializat în acest moment pentru un preț de doar 29.99 dolari ~ 121 lei. Avem parte de suport pentru terminale cu display-uri de până la 6 inch, de un jack 3.5 mm pentru o experiență audio superioară, dar și de o bandă ce se poate regla pe diferite dimensiuni la fel ca o șapcă.

  • Deepoon V3

Imediat după în acest top regăsim setul Deepoon V3 al cărui principal feature este greutatea sa redusă de doar 249 grame, dimensiune cu aproximativ 100 grame mai mică decât a unor produse rivale de pe piață. Acest dispozitiv acceptă în schimb doar terminale cu display-uri de până la 5.7 inch, oferind totodată și posibilitatea de ajustare a clarității - funcție utilă pentru cei care poartă ochelari. Prețul său este acum de 36.99 dolari ~ 149 lei.

  • Baofeng Moijing 4
     

Și ochelarii VR Moijing 4 ce sunt dezvoltați de către compania chineză Baofeng, reprezintă o soluție de luat în calcul, atât prin prisma prețului cât și a design-ului. Setul de față este compatibil cu smartphone-urile Android de până la 5.5 inch, fiind recomandat aici un display cu rezoluție Full HD sau QHD pentru a beneficia de o experiență cât mai captivantă. În perioada promoției, acest produs costă 43.69 dolari ~ 176 lei.

  • Pico 1
     

Nu în ultimul rând, ni se propune și setul VR Pico 1, acesta fiind singurul din această listă ce sosește cu o zonă touchpad dedicată, dotare regăsită și pe alte dispozitive mai scumpe cum este cazul lui Samsung Gear VR. Practic, zona touchpad de aici funcționează la fel ca un mouse spre exemplu, fiind extrem de util la navigare printre aplicațiile VR.

Aflați că cei de la GeekBuying comercializează acest produs pentru suma de 85.99 dolari, fiind disponibil chiar aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×