Reduceri de câteva sute de lei la smartphone-uri şi tablete la eMAG.ro în cadrul campaniei Mobile MANIA

1.211 ori
<b>Reduceri de câteva sute de lei la smartphone-uri şi tablete la eMAG.ro în cadrul campaniei Mobile MANIA</b>&Icirc;ntre 25 şi 27 martie eMAG.ro organizează Mobile MANIA, o campanie de reduceri la terminalele mobile, care acoperă at&acirc;t telefoane, c&acirc;t şi tablete şi laptopuri. Astfel, descoperim at&acirc;t iPhone-uri şi iPad-uri, c&acirc;t şi...

Între 25 şi 27 martie eMAG.ro organizează Mobile MANIA, o campanie de reduceri la terminalele mobile, care acoperă atât telefoane, cât şi tablete şi laptopuri. Astfel, descoperim atât iPhone-uri şi iPad-uri, cât şi device-uri Android cu scăderi destul de impresionante de preţuri.

Dacă vreţi să cumpăraţi primul iPhone cu scanner de amprente şi procesor 64 bit, iPhone 5S costa acum 2199 lei, cu o reducere de 450 de lei faţă de preţul iniţial. Un Samsung Galaxy S4 Mini, model apreciat de noi pentru ecran costa acum doar 799 lei, în vreme ce deja accesibilul Nokia Lumia 530 a devenit şi mai accesibil, la 329 lei, după o scădere de preţ de 19%.

iPad Air 16 GB WiFi costă 1.599 lei, după o reducere destul de mare de preţ, de 30%. Şi oferta cu un laptop ASUS X451MAV-VX295B e atractivă, acest model venind cu procesor Intel Celeron dual core şi ecran de 14 inch, plus Windows 8.1 with Bing, toate la doar 899 lei, plus mouse cadou. Nici flagshipurile mai recente nu sunt neglijate, Galaxy S5 costând acum 1849 lei, în vreme ce iPhone 6 ajunge la 3149 lei.

Puteți accesa reducerile de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×