Reduceri și Campanii Online #234: Azi Altex, Cel, eMAG, iHunt [...]

646 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #234: Azi Altex, Cel, eMAG, iHunt [...]</b>Weekend-ul ne bate la ușă și dacă vă gândiți la o sesiune de shopping în aceste zile libere ați nimerit la fix pentru că astăzi vă prezentăm un articol proaspăt din seria Reduceri și Campanii Online pe seama căruia veți

Weekend-ul ne bate la ușă și dacă vă gândiți la o sesiune de shopping în aceste zile libere ați nimerit la fix pentru că astăzi vă prezentăm un articol proaspăt din seria Reduceri și Campanii Online pe seama căruia veți descoperi o listă a celor mai proaspete oferte din online. De asemenea, la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei care bifează un discount considerabil! 

Produsul erou al zilei:

Dacă vă pregătiți de o sesiune de gaming în acest weekend atunci vă recomandăm mouseul ASUS ROG Strix Evolve, un dispozitiv care în această perioadă bifează o reducere tare atractivă din partea PC Garage. Costă 169 lei și avem de-a face cu un mouse optic cu rezoluție maximă e 7200 dpi, 8 butoane, iluminare RGB și interfață USB. Are o greutate de 100 grame și este compatibil cu Aura Sync. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×