Reduceri și Campanii Online #178: Azi Altex, eMAG, Libris, Cel [...]

729 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #178: Azi Altex, eMAG, Libris, Cel [...]</b>La mijloc de săptămână mai aruncăm o privire asupra ofertelor din online pentru a vedea ce mai este nou și poate chiar investi ceva bani într-un produs util pentru casă. Există multe promoții din care puteți alege și pe care le puteți

La mijloc de săptămână mai aruncăm o privire asupra ofertelor din online pentru a vedea ce mai este nou și poate chiar investi ceva bani într-un produs util pentru casă. Există multe promoții din care puteți alege și pe care le puteți vedea listate mai jos, urmând ca la final de articol să descoperiți un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos pe care îl primește în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Dacă vă aflați în căutarea unui smartphone cu dotări de top și aveți un buget de sub 2000 lei, atunci vă oferim o sugestie tare interesantă și anume modelul Xiaomi Mi 8. Acesta vine echipat cu procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM, ecran de 6.21 inch cu rezoluție Full HD+ și cameră duală în spate cu OIS. Cel mai mic preț este de 1.849 lei și îl găsiți în oferta PC Garage! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×