Reduceri și Campanii Online #205: Azi Cel, Libris, iHunt, Altex [...]

610 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #205: Azi Cel, Libris, iHunt, Altex [...]</b>Iată-ne ajunși la mijloc de săptămână și în prag de 8 Martie, ziua femeii la nivel global ce merită sărbătorită cum se cuvine. În acest sens noi venim în ajutorul vostru cu o serie de noi campanii organizate în mediul online

Iată-ne ajunși la mijloc de săptămână și în prag de 8 Martie, ziua femeii la nivel global ce merită sărbătorită cum se cuvine. În acest sens noi venim în ajutorul vostru cu o serie de noi campanii organizate în mediul online și adunate în lista de mai jos. Aveți la final de articol și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul atractiv primit în această perioadă! Iată noutățile!

Produsul erou al zilei:

În oferta celor de la PC Garage găsiți astăzi un super monitor de gaming, atât performant cât și accesibil pentru cei cu buget mediu - fiind vorba despre modelul Acer Nitro RG270bmiix cu diagonală de 27 inch, rezoluție Full HD, rată de refresh de 75 Hz și timp de răspuns de 1ms. Costă numai 879 lei acum! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×