Reduceri și Campanii Online #227: Azi eMAG, Altex, PC Garage, Cel [...]

663 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #227: Azi eMAG, Altex, PC Garage, Cel [...]</b>Pentru cei care au în plan să facă achiziții online în această perioadă venim astăzi cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în cadrul căreia veți descoperi o listă a celor mai proaspete oferte organizate

Pentru cei care au în plan să facă achiziții online în această perioadă venim astăzi cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în cadrul căreia veți descoperi o listă a celor mai proaspete oferte organizate de către retaileri în online. Bonus, la final de articol veți găsi și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă!

Produsul erou al zilei:

Dacă vreți să vă bucurați de o experiență ca la cinema la voi acasă, atunci vă recomandăm spre achiziție televizorul Samsung QE49Q6FN, dispozitiv cu tehnologie de imagine QLED și rezoluție 4K Ultra HD. Are o diagonală de 123 cm, funcție HDR pentru a scoate în evidență culorile și o putere audio de 40W. Acum îl găsiți la prețul de 3.099 lei în oferta Altex.ro! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×