Samsung Galaxy Fold ajunge pe mâinile lui Marques Brownlee; Iată primele sale impresii despre pliabil

1.224 ori
<b>Samsung Galaxy Fold ajunge pe mâinile lui Marques Brownlee; Iată primele sale impresii despre pliabil</b>În cazul în care urmăriți canalele tech de YouTube de prin State atunci ați observat cu siguranță faptul că în ultimele ore au fost încărcate o mulțime de materiale cu nimeni altul decât Samsung Galaxy Fold

În cazul în care urmăriți canalele tech de YouTube de prin State atunci ați observat cu siguranță faptul că în ultimele ore au fost încărcate o mulțime de materiale cu nimeni altul decât Samsung Galaxy Fold, primul terminal pliabil din portofoliul sud-coreenilor care se pregătește pentru debutul său comercial. Printre aceste canale tech îl avem și pe Marques Brownlee care își dezvăluie impresiile formate despre device într-un handson video mai jos!

Samsung Galaxy Fold

Primul lucru pe care youtuberul ni-l amintește este că acest telefon vine cu un mic ecran la exterior și cu un ecran pliabil generos de 7.3 inch la interior, atunci când clapeta este deschisă. Din start MKBHD ne anunță că Galaxy Fold este un telefon gros și totodată greu, construcția sa dând impresia a două telefoane Galaxy lipite unul de altul.

Samsung Galaxy Fold

Vedem că device-ul nu se închide complet plat, asta din cauza balamalei. Se vorbește și despre cuta din mijlocul ecranului de la interior care este vizibilă încă de la scoaterea device-ului din cutie și care poate fi simțită la simpla trecere a degetului peste acea zonă. În funcție de wallpaper și de conținutul afișat pe ecran această cută se remarcă destul de ușor.

Procesul de deschidere al telefonului este tare satisfăcător aparent și deschiderea sa este un task ce poate fi realizat doar cu două mâini. Următorul lucru de pe listă este ecranul de la interior care are un notch generos în partea din dreapta care poate deveni deranjant în funcție de aplicațiile afișate. Avem parte și de continuitate aici astfel că dacă rulăm o aplicație pe ecranul extern, la deschiderea pliabilului vom avea aceeași aplicație rulând în punctul în care am lăsat-o pe ecranul cel mic.

Și multitasking-ul este la posturi după cum puteți vedea în clip, iar MKBHD afirmă că sunt destul de multe puncte negative pe care le-ar putea găsi acestui device dar la sfârșitul zilei acel ecran generos pliabil compensează anumite aspecte. Ni se promite un review complet în perioada următoare și mai sus aveți și un clip de unboxing realizat de către Unbox Teraphy unde vedeți ce bonus aduce device-ul în cutie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×