Reduceri și Campanii Online #278: Azi eMAG, Cel, Libris, Notino [...]

637 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #278: Azi eMAG, Cel, Libris, Notino [...]</b>Weekend-ul se apropie cu pași repezi și dacă vreți să profitați de reducerile actuale și să aveți garanția că produsele favorite vor sosi până la final de săptămână ar fi cazul să plasați comenzile de pe acum

Weekend-ul se apropie cu pași repezi și dacă vreți să profitați de reduceril și să aveți garanția că produsele favorite vor sosi până la final de săptămână ar fi cazul să plasați comenzile de pe acum. Noi vă scutim de căutarea ofertelor prin lista de mai jos ce include promoțiile actuale organizate de către retaileri în online. De asemenea la final de articol găsiți un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

Astăzi avem ca propunere pentru voi smartphone-ul Samsung Galaxy A50, device care ajunge să coste doar 1.318 lei în oferta celor de la Altex.ro. Telefonul de față are scanner de amprente integrat în ecran, cameră foto triplă în spate, baterie de 4000 mAh și 4 GB RAM + 128 GB stocare. Ecranul este unul AMOLED de 6.4 inch și adoptă decupaj picătură pentru camera selfie. Îl puteți achiziționa de aici!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×