Reduceri și Campanii Online #305: Azi eMAG, Altex, Cel, Libris [...]

553 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #305: Azi eMAG, Altex, Cel, Libris [...]</b>Am ajuns și la mijlocul acestei săptămâni, o perioadă în care promoțiile s-au înmulțit parcă. Sunt multe oferte interesante de care puteți profita acum și le găsiți pe toate listate mai jos. De asemenea, așa cum v-am obișnuit

Am ajuns și la mijlocul acestei săptămâni, o perioadă în care promoțiile s-au înmulțit parcă. Sunt multe oferte interesante de care puteți profita acum și le găsiți pe toate listate mai jos. De asemenea, așa cum v-am obișnuit de fiecare dată, avem pentru voi la final de articol și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit. 

Produsul erou al zilei:

Cei care se află în căutarea unui smartphone robust și vor să meargă pe mâna unui brand de renume au la dispoziție modelul Samsung Galaxy Xcover 4s, un telefon recent lansat care de acum se găsește la eMAG. Costă doar 1.099 lei și rezistă la șocuri, apă, praf și temperaturi extreme. Are ecran HD de 5 inch, 3 GB RAM și un procesor octa-core. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×