Reduceri și Campanii Online #238: Azi Altex, Cărturești, eMAG, QuickMobile [...]

638 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #238: Azi Altex, Cărturești, eMAG, QuickMobile [...]</b>Weekend-ul ne bate la ușă și cum Paștele se apropie cu pași repezi este momentul oportun să ne echipăm cu cele necesare pentru sărbătoarea primăverii. În acest sens v-am pregătit mai jos o listă a celor mai proaspete

Weekend-ul ne bate la ușă și cum Paștele se apropie cu pași repezi este momentul oportun să ne echipăm cu cele necesare pentru sărbătoarea primăverii. În acest sens v-am pregătit mai jos o listă a celor mai proaspete oferte organizate de către retaileri în online, iar la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul atractiv primi în această perioadă!

Produsul erou al zilei:

Un smartwatch arătos și accesibil pe care îl puteți achiziționa în această perioadă la un preț special este și Xiaomi Amazfit Pace, purtabil care în oferta PC Garage costă doar 519 lei. Pentru suma plătită primiți un ceas cu ecran color de 1.34 inch, procesor dual-core de 1.2 GHz, 4 GB stocare flash și 512 MB RAM. Are certificare IP67, senzor de puls, sistem de notificări și poate fi conectat la smartphone-uri Android. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×