Reduceri și Campanii Online #224: Azi Altex, eMAG, Cel, QuickMobile [...]

777 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #224: Azi Altex, eMAG, Cel, QuickMobile [...] </b>Iată-ne ajunși la final de săptămână lucrătoare, moment în care mulți dintre voi se pregătesc pentru odihna bine meritată de weekend și poate pentru o sesiune de shopping online. Pentru a vă scuti de căutarea ofertelor

Iată-ne ajunși la final de săptămână lucrătoare, moment în care mulți dintre voi se pregătesc pentru odihna bine meritată de weekend și poate pentru o sesiune de shopping online. Pentru a vă scuti de căutarea ofertelor, avem pentru voi mai jos o listă a celor mai proaspete campanii organizate de către retaileri în online, iar la final și un produs erou al zilei care bifează un discount atractiv. 

Produsul erou al zilei:

Astăzi în oferta celor de la QuickMobile.ro găsiți numeroase produse la prețuri reduse, fiind vorba iată despre o campanie de tip Flash Sale. Un produs foarte interesant este brățara fitness Xiaomi Mi Band 2 pe care o puteți achiziționa în momentul de față pentru doar 85 lei. Pe deasupra mai obțineți și extra 3% reducere odată cu aplicarea codului promoțional QUICK202 în secțiunea de comandă. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×