Nubia Red Magic 3 se lansează oficial pe 28 aprilie; Ar putea sosi cu ecran 120Hz

541 ori
<b>Nubia Red Magic 3 se lansează oficial pe 28 aprilie; Ar putea sosi cu ecran 120Hz</b>Smartphone-ul de gaming ZTE Nubia Red Magic 3 a avut parte de multe leak-uri în ultima perioadă, dezvăluindu-și și câteva dintre dotări și chiar punctajul din benchmark-ul AnTuTu la un moment dat. Astăzi avem în sfârșit un teaser

Smartphone-ul de gaming ZTE Nubia Red Magic 3 a avut parte de multe leak-uri în ultima perioadă, dezvăluindu-și și câteva dintre dotări și chiar punctajul din benchmark-ul AnTuTu la un moment dat. Astăzi avem în sfârșit un teaser oficial din partea ZTE care confirmă data lansării acestui smartphone de gaming interesant - fiind vorba despre ziua de 28 aprilie.

Red Magic 3

Un eveniment special de presă va avea loc atunci în China și cel mai nou leak ajuns online indică faptul că acest device va avea un ecran cu rată de refresh 120Hz, ceva ce doar Razer ne-a adus pe piață până acum în zona smartphone. Mai știm că Nubia Red Magic 3 va opta pentru un procesor Snapdragon 855 și pentru 12 GB RAM la bord.

Aprent va avea și o baterie generoasă de 5000 mAh cu încărcare rapidă la 30W, iar ecranul va fi o unitate cu rezoluție FHD+ de 2340 x 1080 pixeli și aspect 19.5:9. Nubia Red Magic 3 este așteptat și cu un sistem de răcire hibrid ce implică atât răcirea pe aer, cât și pe apă.

În zona de zvonuri mai avem și mențiunea unui motor de vibrații 4D ce va putea fi utilizat pentru feedback haptic customizabil de către utilizatori. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×