Reduceri și Campanii Online #243: Azi Altex, eMAG, Cel, evoMAG [...]

771 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #243: Azi Altex, eMAG, Cel, evoMAG [...]</b>A trecut iată și Paștele iar în prag de 1 Mai v-am pregătit o nouă ediție "Reduceri și Campanii Online" în care am adunat laolaltă toate campaniile organizate în momentul de față în online. Descoperiți lista cu pricina mai jos și așa

A trecut iată și Paștele iar în prag de 1 Mai v-am pregătit o nouă ediție "Reduceri și Campanii Online" în care am adunat laolaltă toate campaniile organizate în momentul de față în online. Descoperiți lista cu pricina mai jos și așa cum v-am obișnuit de fiecare dată, avem pentru voi la final de articol și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă!

Produsul erou al zilei:

În oferta celor de la QuickMobile.ro am descoperit astăzi un super smartphone pentru cei cu buget limitat. Se numește Xiaomi Redmi 7 și printre dotările sale avem un ecran de 6.26 inch cu rezoluție HD+, procesor octa-core Snapdragon 632, 2 GB RAM + 16 GB stocare flash, cameră duală în spate și o baterie de 4000 mAh. Acest pachet costă acum doar 582 lei dacă folosiți codul promo QUICK202 la achiziție! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×