Reduceri și Campanii Online #252: Azi eMAG, Cel, Libris, evoMAG [...]

632 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #252: Azi eMAG, Cel, Libris, evoMAG [...]</b>La mijlocul săptămânii dăm încă o tură prin ofertele magazinelor online de la noi pentru a vedea care sunt cele mai noi promoții desfășurate de către aceștia, promoții pe care le găsiți listate mai jos. Sunt multe oferte

La mijlocul săptămânii dăm încă o tură prin ofertele magazinelor online de la noi pentru a vedea care sunt cele mai noi promoții desfășurate de către aceștia, promoții pe care le găsiți listate mai jos. Sunt multe oferte de care puteți profita, iar la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

În aceste zile găsiți în oferta celor de la eMAG.ro și smartwatch-ul Samsung Gear S3, purtabil care vine echipat cu ecran AMOLED de 1.3 inch, procesor dual-core de 1.2 GHz, 4 GB de stocare flash și 768 MB RAM. Primim certificare IP68, NFC, Bluetooth, Wi-Fi, senzor de puls și desigur pedometru. Prețul acestui ceas smart este acum de doar 789 lei.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×