Reduceri și Campanii Online #334: Azi evoMAG, Notino, Cărturești, IT Galaxy [...]

652 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #334: Azi evoMAG, Notino, Cărturești, IT Galaxy [...]</b>Pentru că este weekend și mulți dintre voi aleg să se relaxeze și poate să umble online în căutarea de oferte, ne-am gândit ca astăzi să vă prezentăm o ediție specială "Reduceri și Campanii Online". Găsiți mai jos o

Pentru că este weekend și mulți dintre voi aleg să se relaxeze și poate să umble online în căutarea de oferte, ne-am gândit ca astăzi să vă prezentăm o ediție specială "Reduceri și Campanii Online". Găsiți mai jos o listă cuprinzătoare ce include cele mai proaspete promoții derulate de către retaileri în mediul virtual, iar la final de articol și un produs erou al zilei ce se remarcă prin discount-ul generos primit. 

Produsul erou al zilei:

QuickMobile.ro are în aceste zile o serie de reduceri flash, iar printre cele mai interesante produse îl regăsim și pe Xiaomi Mi 9T, care în varianta cu 64 GB stocare și 6 GB RAM costă doar 1.425 lei odată cu utilizarea codului promo QUICK202. Telefonul are ecran edge-to-edge, cameră triplă în spate și scanner de amprente integrat în display-ul Super AMOLED de 6.39 inch.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×