Reduceri și Campanii Online #344: Azi Notino, Cărturești, eMAG, IT Galaxy [...]

758 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #344: Azi Notino, Cărturești, eMAG, IT Galaxy [...]</b>Weekend-ul mai că ne bate la ușă și în situația în care vreți să profitați de timpul liber pentru a face și câteva cumpărături online, ați nimerit fix unde trebuie. Veți găsi mai jos o listă a celor mai proaspete oferte demarate de către

Weekend-ul mai că ne bate la ușă și în situația în care vreți să profitați de timpul liber pentru a face și câteva cumpărături online, ați nimerit fix unde trebuie. Veți găsi mai jos o listă a celor mai proaspete oferte demarate de către retaileri în mediul online, iar la final de articol și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă! Iată promoțiile! 

Produsul erou al zilei:

După cum probabil știți, PC Garage organizează în această perioadă o campanie intitulată "Back to Campus" cu reduceri atractive la o gamă largă de produse. Printre acestea se numără și scaunul de gaming Arozzi Enzo pe care îl puteți achiziționa pentru doar 669,99 lei. Mai mult de atât, primiți cadou un mousepad Corsair care separat s-ar vinde pentru 69.99 lei.  

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×