Reduceri și Campanii Online #284: Azi Altex, evoMAG, Notino, IT Galaxy [...]

789 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #284: Azi Altex, evoMAG, Notino, IT Galaxy [...]</b>Sunt ultimele zile din iunie și totodată ultimul weekend din această primă lună de vară care parcă s-a scurs dintr-o clipită. Chiar și așa reducerile caniculare continuă și aveți o mulțime de oferte atractive din care să alegeți

Sunt ultimele zile din iunie și totodată ultimul weekend din această primă lună de vară care parcă s-a scurs dintr-o clipită. Chiar și așa reducerile caniculare continuă și aveți o mulțime de oferte atractive din care să alegeți. Sunt reduceri pentru aparate de aer condiționat, produse pentru vacanță, electronice și electrocasnice și multe altele. Le descoperiți în lista de mai jos!

Produsul erou al zilei:

Dacă vă aflați în căutarea unui laptop cu performanțe deosebite în materie de gaming atunci poate că modelul Lenovo Legion Y530-15ICH este fix ceea ce vă trebuie. Acesta vine echipat cu display FHD de 15.6 inch și rată de refresh 144Hz, procesor Intel Core i7-8750H, 8 GB RAM, 1TB stocare și cu o placă video NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti de 4 GB. Costă 4.199 lei la Altex.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×