Reduceri și Campanii Online #282: Azi Altex, evoMAG, Libris, IT Galaxy [...]

676 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #282: Azi Altex, evoMAG, Libris, IT Galaxy [...]</b>Reducerile continuă în mediul online și astăzi la mijloc de săptămână am perindat pe internet pentru a vă aduce sub forma unei liste toate cele mai interesante promoții recent demarate de către retaileri

Reducerile continuă în mediul online și astăzi la mijloc de săptămână am perindat pe internet pentru a vă aduce sub forma unei liste toate cele mai interesante promoții recent demarate de către retaileri. Sunt multe oferte de care puteți profita în această perioadă și așa cum v-am obișnuit avem pentru voi la final de articol și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit! 

Produsul erou al zilei:

În cazul în care vă doriți un smartwatch simplu și elegant de a cărui autonomie să nu vă faceți griji atunci modelul Xiaomi Mi Quartz ar putea fi exact ce căutați. Acesta costă doar 259 lei și mai obțineți extra 3% reducere odată cu aplicarea codului QUICK202. Bateria sa oferă până la 6 luni autonomie în standby, are certificare 3ATM, conexiune Bluetooth și este compatibil cu telefoanele Android sau iOS.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×