Honor 9X apare într-o primă randare; Va sosi cu procesor Kirin 810 și cameră selfie pop-up

755 ori
<b>Honor 9X apare într-o primă randare; Va sosi cu procesor Kirin 810 și cameră selfie pop-up</b>Noi și noi telefoane Huawei continuă să fie pregătite iar cel mai nou model despre a cărui existență aflăm astăzi este Honor 9X - device ce ni se prezintă chiar astăzi într-o presupusă randare. O vedeți mai jos și în cazul

Noi și noi telefoane Huawei continuă să fie pregătite iar cel mai nou model despre a cărui existență aflăm astăzi este Honor 9X - device ce ni se prezintă chiar astăzi într-o presupusă randare. O vedeți mai jos și în cazul în care se adeverește a fi reală atunci avem un smartphone echipat cu o cameră foto triplă în spate și cu un senzor selfie pop-up similar cu cel de pe P Smart Z.

Honor 9X

Pe seama acestei imagini descoperim că telefonul va opta pentru noul procesor octa-core Kirin 810 la bord și pentru tehnologia GPU Turbo 3.0 pentru îmbunătățirea experienței de gaming. Camera selfie pop-up este de 32 megapixeli, în vreme ce în spate descoperim o cameră foto triplă cu senzor principal de 48 megapixeli.

În rest observăm un panou frontal cu muchii înguste pe 3 laturi, excepția fiind bărbia de la bază. În spate avem un panou de sticlă și remarcăm aici modulul de cameră foto. Cum scanner-ul de amprente fizic nu se arată aici, ar fi șanse destul de mari să vedem o soluție integrată în display.

Aflați și că de curând varianta Honor 9X Pro a primit certificarea în Rusia, semn că Honor 9X va fi o întreagă gamă de telefoane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×