Reduceri și Campanii Online #272: Azi eMAG, ALTEX, Libris, IT Galaxy [...]

642 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #272: Azi eMAG, ALTEX, Libris, IT Galaxy [...]</b>Iată-ne ajunși la mijloc de săptămână, moment în care remarcăm faptul că mulți retalieri din mediul online au demarat campanii promo speciale. Continuă promoțiile Sony Days of Play cu reduceri la accesorii și jocuri

Iată-ne ajunși la mijloc de săptămână, moment în care remarcăm faptul că mulți retalieri din mediul online au demarat campanii promo speciale. Continuă promoțiile Sony Days of Play cu reduceri la accesorii și jocuri PlayStation, dar avem la dispoziție și discount-uri atractive pentru biciclete, electrocasnice, ba chiar și produse ideale pentru vacanță. Descoperiți toate aceste promoții în lista de mai jos! 

Produsul erou al zilei:

În aceste zile eMAG.ro vine cu o extra reducere specială pentru cei care aleg achiziția unui televizor Samsung din gama pe 2019, oferta fiind reprezentată de către modele cu diagonale variate și funcții pe măsură. Cel mai accesibil este Samsung 43RU7102, televizor cu ecran 4K Ultra HD de 108 cm, tehnologie LED și funcții Smart. Costă 2.499 lei, dar odată cu aplicarea codului samsung20 îl puteți achiziționa cu discount 20%. De asemenea folosind un voucher Rabla pentru Electrocasnice mai tăiați 200 lei din preț!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×