Reduceri și Campanii Online #302: Azi Libris, Altex, Cel, Germanos [...]

846 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #302: Azi Libris, Altex, Cel, Germanos [...]</b>Avem pentru voi astăzi o ediție specială din seria "Reduceri și Campanii Online", postare prin intermediul căreia veți afla care sunt ofertele demne de verificat în acest weekend. Sunt multe reduceri interesante incluse în

Avem pentru voi astăzi o ediție specială din seria "Reduceri și Campanii Online", postare prin intermediul căreia veți afla care sunt ofertele demne de verificat în acest weekend. Sunt multe reduceri interesante incluse în cadrul campaniilor pe care le vedeți listate mai jos și găsiți produse variate, de la nelipsitele smartphone-uri și electrocasnice și până la cărți, haine sau produse ideale de luat în vacanță. 

Produsul erou al zilei:

Un telefon foarte interesant pe care îl descoperim astăzi este chiar Xiaomi Redmi K20, device care se remarcă prin ecranul său edge-to edge neîntrerupt de vreun decupaj sau orificiu. Avem cameră selfie pop-up, procesor Snapdragon 730 la bord, display AMOLED de 6.39 inch, iar pe această variantă 6 GB RAM + 64 GB stocare. Folosind codul promo QUICK202 îl puteți achiziționa pentru doar 1.476 lei de pe QuickMobile.ro. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×