Reduceri și Campanii Online #315: Azi evoMAG, Altex, Libris, QuickMobile [...]

675 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #315: Azi evoMAG, Altex, Libris, QuickMobile [...]</b>Într-o zi de sărbătoare ca aceasta reducerile se țin lanț și unii retaileri chiar dau startul unor campanii de tip Black Friday de Vară, exemplu fiind cei de la Altex. Partea bună este că avem multe discount-uri atractive de care să profităm

Într-o zi de sărbătoare ca aceasta reducerile se țin lanț și unii retaileri chiar dau startul unor campanii de tip Black Friday de Vară, exemplu fiind cei de la Altex. Partea bună este că avem multe discount-uri atractive de care să profităm în această perioadă, o listă completă a ofertelor fiind afișată mai jos. De asemenea, la final de articol găsiți și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Un telefon foarte interesant pentru care puteți opta în această perioadă este și Samsung Galaxy A50, device care în varianta cu 64 GB stocare și 4 GB RAM poate fi achiziționat pentru doar 1.199 lei de pe QuickMobile. Mai aplicați și codul QUICK202 pentru o extra reducere de 3% și ajungeți la prețul de 1.164 lei, sumă deloc rea pentru un telefon cu baterie de 4000 mAh, scanner de amprente integrat în display și cameră triplă în spate. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×