Reduceri și Campanii Online #360: Azi Cel, evoMAG, Libris, Notino [...]

591 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #360: Azi Cel, evoMAG, Libris, Notino [...]</b>Dacă vă aflați în căutarea de promoții și reduceri ați nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi avem pentru voi o listă a celor mai proaspete oferte organizate în mediul online. Le descoperiți pe toate mai jos și la final găsiți și un

Dacă vă aflați în căutarea de promoții și reduceri ați nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi avem pentru voi o listă a celor mai proaspete oferte organizate în mediul online. Le descoperiți pe toate mai jos și la final găsiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul atractiv pe care îl primește. Iată reducerile!

Produsul erou al zilei:

Cheltuind doar 679 lei pe QuickMobile (preț valabil cu aplicarea codului QUICK202) vă puteți achiziționa astăzi smartphone-ul Xiaomi Redmi 8 - un telefon echipat cu ecran HD+ de 6.22 inch, procesor Snapdragon 439, 4 GB RAM și 64 GB de stocare flash. Are cameră foto duală de 12 + 2 mpx în spate și o baterie uriașă de 5000 mAh. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×