Reduceri și Campanii Online #308: Azi Cel, evoMAG, Libris, Orange [...]

715 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #308: Azi Cel, evoMAG, Libris, Orange [...]</b>Iată-ne ajunși în ultimele zile ale lunii august, o perioadă în care poate că unii dintre voi se întorc din concediu sau abia se pregătesc pentru o călătorie. În prag de Untold reducerile din online continuă în număr

Iată-ne ajunși în ultimele zile ale lunii august, o perioadă în care poate că unii dintre voi se întorc din concediu sau abia se pregătesc pentru o călătorie. În prag de Untold reducerile din online continuă în număr mare și ca de fiecare dată noi suntem aici pentru a vă prezenta o listă a celor mai proaspete oferte demarate de către retaileri. Bonus, la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Cei de la Altex au prelungit pentru câteva ore în plus campania Happy Weekend și încă puteți profita de prețul special asociată lui Huawei P20 Pro. Acest telefon în varianta cu 128 GB de stocare poate fi achiziționat acum la suma de 2.087 lei. Are o cameră foto triplă în spate, ecran OLED de 6.1 inch, baterie de 3900 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și scanner de amprente fizic amplasat frontal.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×